KADIN SEMT PAZARI ESNAFINA MASKE VE ELDİVEN DESTEĞİ

25.03.2020

Bağlar Belediyesi, Başkan Hüseyin Beyoğlu’nun talimatı ile başlattığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemlerini sürdürüyor. belediye ekipleri, bölgede bir ilk olan kadın semt pazarını ziyaret ederek  Pazar esnafına maske ve eldiven dağıttı.
Alışveriş Noktalarında Önlem
Bağlar Belediyesi, Başkan Hüseyin Beyoğlu’nun talimatı ile başlattığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında esnafa olan desteğini de devam ettiriyor.
Esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların sağlığını korumak amacıyla belediye tarafından  gerekli tedbirler alınıyor.
Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Tutşi ,Belediye Meclis Üyesi Güzel Kızoğlu ve belediye ekipleri, bölgede bir ilk olan kadın semt pazarını ziyaret ederek  Pazar esnafına maske ve eldiven dağıttı.
Hijyen Ve Temizlik Vurgusu
 Kadın semt pazarı çalışanları ile tek tek görüşen ekipler,yeni tip koronavirüs tehlikesine ve alınan önlemlere dikkat çekerek hem çalışanlardan hem de vatandaşlardan hijyen ve temizlik konusunda hassas bir tutum takınmalarını istedi.
Hem kentin hem kendi ailelerinin ekonomisine katkıda bulunan kadın esnaflar, anlamlı tutum ve davranışından dolayı Başkan Beyoğlu ve belediye ekiplerine teşekkür etti.