TİCARETİN KALBİNE DEZENFEKTE

23.03.2020

Bağlar Belediyesi, ticaretin kalbinin attığı yer olarak bilinen Diyarbakır Gıda Toptancılar Sitesi’nde buharlı araçlar eşliğinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Diyarbakır Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, temel gıda maddelerinin depolandığı yer olarak bilinen bölgede gerçekleştirilen dezenfekte çalışmasının önemine dikkat çekerek,”Bizimle koordineli olarak bu hizmeti gerçekleştiren Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Yüzlerce Toptancı Esnafının Olduğu Alan

Diyarbakır’ın Ak Partili Bağlar Belediyesi,yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında kentte temizlik,ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından oluşturulan ekipler, bu kez buharlı araçlar eşliğinde Gıda Toptancılar Sitesi’nde hem sulama ve temizleme,hem de dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Diyarbakır Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasının yanı sıra site içerisinde yer alan iş yerleri,sokak araları ve bölmeler temizlendi.

Dezenfekte çalışması sırasında iş yeri çalışanlarının  da durumdan duydukları memnuniyeti dile getirerek ekiplere yardım etmesi dikkat çekti.

“Gıda Güvenliği Açısından Önemli Bir Çalışma”

Yapılan dezenfekte ve temizlik çalışmasının gıda güvenliği açısından önemli olduğunu belirten Diyarbakır Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu,Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti. Ebedinoğlu,”Gıda Toptancılar Sitemiz ticaretin kalbi sayılıyor. Buranın hijyen ve temiz olması çok önemli. Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında bizimle koordineli hareket ederek dezenfekte ve temizlik çalışmasını yürüten Bağlar Belediyesi’nin bu hizmetini değerli buluyoruz. Esnaf kardeşlerimizden alınan tedbir ve kurallara mutlaka riayet etmelerini istiyoruz. Bu tedbirler hem kendileri hem vatandaşlarımız için değerlidir” ifadelerini kullandı.