BAĞLAR BELEDİYESİNDEN DEPREM MAĞDURLARINA ANLAMLI DESTEK

9.02.2020

24 Ocak tarihinde meydana gelen depremin ilk anından itibaren doğal afetin yaralarını sarmak için seferberlik ilan eden Diyarbakır Bağlar Belediyesi,teknik imkanları ve personeli ile Elazığ'da hizmet vermeye devam ediyor.

Afad koordinasyonu ile Türkiye genelinden ve yurt dışından gelen yardımlar Bağlar Belediyesi araçları ve personeli tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Gelen Yardımlar Mağdurlara Ulaştırılıyor

Bağlar Belediyesi,merkez üssü Elazığ olan 6.8 şiddetindeki depremin ardında geldiği Elazığ'da deprem mağdurlarının yaralarını sarmak için anlamlı bir destek sağlıyor.Afetin yaşandığı ilk andan itibaren Elazığ'a gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile belediye ekipleri burada görev yapmaya devam ediyor.Belediyenin araçları ve personelleri,Afad koordinasyonu ile gelen yardımları ihtiyaç sahibi deprem mağdurlarına ulaştırıyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,depremin tüm yaraları sarılana kadar deprem bölgesinde yer almaya devam edeceklerini söyledi.

"Kardeşlerimize Karşı Görevimizi Yerine Getiriyoruz"

Beyoğlu,"Deprem mağduru kardeşlerimizin hizmetinde olmak bizim için her şeyden önce vatandaşlık görevi ve imanımızın bir gereğidir.Teknik imkan ve personel dahil imkanlarımızla buradayız.Afad koordinasyonunda görev yaparak milletimize hizmet ediyoruz.Kardeşlerimizin tüm yaraları sarılana kadar da hizmete devam edeceğiz.Devletimiz ve hükümetimiz sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde  tüm kurumları ve imkanlarıyla deprem bölgesinde yer alarak büyük bir sınavın üstesinden başarıyla gelmiştir.Bizim de bunda bir nebze katkımız olduysa bunu milletimize karşı vefa ve hizmet borcu olarak kabul ederiz" dedi.