BAŞKAN BEYOĞLU'NUN MAHALLE ZİYARETİNDE DUYGUSAL ANLAR

19.01.2020

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Yeniköy Mahallesinde hafta sonunda ziyaretler gerçekleştirdi.

Yatalak olan yaşlı bir kadın ve engelli olan genç bir kadını ziyaretinde duygusal anlar yaşayan Beyoğlu,"Göreve başladığımız günden bu yana hemen her gün vatandaşlarımızı ev ve iş yerlerinde ziyaret ediyoruz.Yeniköy Mahallemizdeki tablodan çok etkilendik.Gönül ister ki herkesin derdine derman olalım ama buna imkan yok.Yine de tüm gücümüzle vatandaşlarımızın yanında ve emrinde yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Hafta Sonunda "Çat-Kapı " Ziyaretler
Hafta sonunda Yeniköy Mahallesine çıkarma yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun ziyaretinde duygusal anlar yaşadı.
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Beyoğlu,"çat-kapı" üsülü ile evlerin kapılarını çalarak vatandaşlarla görüştü.

Yatağa Bağlı Yaşayan Hastaya Moral Ziyareti

Vatandaşların evine davet ettiği Beyoğlu,yatalak olan yaşlı kadın ve engelli olan genç kadının dramlarından çok etkilendi.
Hastalarla yakından ilgilenen Beyoğlu,yaşadıkları sıkıntıların çözümü için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi.

Vatandaşlar Evlerine Davet Etti
Başkan Beyoğlu'nun sohbet ettiği bir çok vatandaş kendisini davet etti.
Başkan Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu,
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya ve Ak Parti Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatime Alakuş'un da katıldığı ziyaretler sırasında mahalle fırınına da uğrayan Beyoğlu,fırıncı esnafını rahatlatacak kararlar alacaklarını söyledi.Beyoğlu,"Fırıncı esnafını önemsiyoruz.Önumuzdeki günlerde esnafımızın lehine olacak ve vatandaşımızı mağdur etmeyecek kararlar ve tedbirler  alacağız" dedi.

"Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Gönüllere Girmeye Devam Edeceğiz"

Mahalle sakinleriyle çeşitli konularda  sohbet eden Başkan Beyoğlu,"Mahalle mahalle ve sokak sokak ziyaretler gerçekleştirerek her gün evlerinde vatandaşlarımıza misafir oluyoruz.Yeniköy Mahallesindeki tablo bizi çok etkiledi,duygulandırdı.İmkan olsa günün her saati vatandaşımızın yanında olmak isteriz.Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devletimizin verdiği imkanlarla daha çok milletimizin yanında yer alacağız."diye konuştu.