BAĞLAR BELEDİYESPOR’UN GENÇLERİ FUTBOLDA ŞAMPİYON

17.01.2020

Bağlar Belediyespor 16 Yaş Altı Futbol Takımı, Diyarbakır şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı kazandı.

DSİSpor ile birlikte Diyarbakır’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olan Sarı-Mavili kulübün genç takımına kupasını Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Dayan verdi.

Miniklerin Karacadağ’da Kayak Keyfi

Bağlar Belediyesi’nin  ücretsiz kış spor okullarından faydalanan Karacadağ eteklerinde kar ve kayak keyfi yaşadı. Eğitmenlerinin gözetiminde dağın zirvesine çıkan çocuklar kayak yaparak ve mangal partisi düzenleyerek eğlendi.

Renkli görüntülerin yaşandığı 1957 metre yüksekliğindeki kayak merkezinde eğlenceli bir gün geçiren çeşitli spor branşlarındaki çocuklar daha sonra kent merkezine döndü.