BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN  YENİ YILIN İLK HAFTASINDA ZİYARET REKORU

6.01.2020

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 2020 yılının ilk haftasında ilçe sınırları içerisinde yer alan 7 mahalleyi ziyaret ederek yüzlerce esnafla bir araya geldi ve 20 aileye misafir oldu. Vatandaşların sorunlarını yerinde görüp değerli olduklarını hissettirmeyi amaçladıklarını belirten Başkan Beyoğlu,”Daha önce böyle bir ilgi görmeyen hemşerilerimiz bizi kendi sokaklarında ve evlerinde görünce çok mutlu oluyor. Araya hiçbir mesafe koymadan milletimizle kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi.
Hem Hafta İçi Hem Hafta Sonu Ziyaretler
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yeni yılın ilk haftasında ziyaret rekoru kırdı. Göreve 31 Mart’taki yerel seçimlerin ardında başladıktan sonra 9 ayda yaklaşık 80 bin vatandaşla temas ve iletişim kurmayı başaran, kimisi ile belediyede ve kimisi ile de yaşadıkları mahalle ve evlerde ziyaret ederek bir araya gelen Başkan Beyoğlu, bu temposunu 2020 yılının ilk günlerinde de sürdürdü.
Hafta içinde akşam saatlerinde mahalle ve sokak turuna çıkan Başkan Beyoğlu, hafta sonunda ise hem gündüz hem gece ziyaretler gerçekleştirerek ilçe sakinleriyle bir araya geliyor.
Sorunların Çözümü İçin Sıcak Temas Kuruluyor
Geride kalan bir hafta içerisinde Körhat,Mevlana Halit,5 Nisan, Şeyh Şamil,Muradiye ve Kaynartepe mahalleleri ile Gürsel ve Dörtyol caddelerinde ziyaret turuna çıkan Beyoğlu, burada hem vatandaşlar ve esnaflarla görüştü hem de 20’ye yakın aileye misafir oldu.
Ziyaretler sırasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Beyoğlu,belediyenin ilgili birimleriyle anından temas kurarak bir çok konudaki sorunların çözülmesini sağlıyor. Belediyenin görev alanına girmeyen sorunların çözümü için ise ilgili kurumlarla temas kurularak vatandaşlara yardımcı olunması sağlanıyor.
“Hemşerilerimize Değerli Olduklarını Hissettiriyoruz”
Vatandaşların sorunlarını yerinde görüp değerli olduklarını hissettirmeyi amaçladıklarını belirten Beyoğlu, bu anlayışla yola devam edeceklerini kaydetti. Beyoğlu,”Daha önce böyle bir ilgi görmeyen hemşerilerimiz bizi kendi sokaklarında ve evlerinde görünce çok mutlu oluyor. Haliyle biz de mutlu oluyoruz, motivasyonumuz artıyor.  Bu işin mesaisi olmaz. Nerede insanımız yaşıyorsa ve sorunlarının çözülmesi gerekiyorsa biz orada olmak zorundayız. Araya hiçbir mesafe koymadan milletimizle kucaklaşmaya devam edeceğiz.” dedi.