BAŞKAN BEYOĞLU :”SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ŞEHİR GÜVENLİĞİ KONUSUNDA ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ”

2.01.2020

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen “Şehir Güvenliği Sempozyumu’na  katıldı.
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehir güvenliği konusunda önemli mesajlar verdiğini belirten Başkan Beyoğlu,”Gönül ve hizmet belediyeciliğinin mimarı olan sayın cumhurbaşkanımızın bizler için talimat anlamına gelen mesajlarını çok değerli buluyoruz. Bu doğrultuda hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.
Ankara’da Şehir Güvenliği İçin Kritik Zirve
Türkiye Belediyeler Birliği ve Polis Akademisi işbirliği ile  Cumhurbaşkanlığı  himayelerinde düzenlenen “Şehir  Güvenliği  Sempozyumu”   başkent Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başladı.
İki gün sürecek sempozyumun ilk gününde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir güvenliği konusunda önemli mesajlar verdi. Belediye başkanları ve kent yöneticilerinin katıldığı sempozyumda Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu’daki  modern şehirleşme sürecine  atıfta bulunarak Diyarbakır’daki değişimi de anlattı, belediye başkanlarına neler dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarılara bulundu.
“Cumhurbaşkanımız,Gönül Ve Hizmet Belediyeciliğinin Mimarıdır”
Sempozyuma katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Türkiye’de yerel yönetimler ve modern şehircilik denilince akla gelen ilk isim olan Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın şehir güvenliği konusunda  önemli mesajlar verdiğini söyledi. Başkan Beyoğlu,”Sayın cumhurbaşkanımız belediyecilikte en önemli referans kaynağımızdır. Gönül ve hizmet belediyeciliğinin mimarıdır. Bizler için talimat anlamına gelen çok önemli mesajlar verdi. Gönül,hizmet ve sosyal belediyeciliği bir arada yürütmemizi istedi.  Bu mesajları çok değerli buluyoruz ve bunların gereklerini yerine getirerek Bağlar’ımızı  modern şehircilikle tanıştıracak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.