MİNİK YÜREKLERİN AKVARYUM KEYFİ

31.12.2019

Bağlar Belediyesi’ne bağlı Kardelen Kadın Merkezi’nde faaliyetlere katılan 4-6 yaş grubundaki çocuklar, bir alış veriş merkezinde bulunan akvaryuma giderek  yeni yıl öncesinde eğlenceli anlar yaşadı. Anneleriyle beraber keyifli bir gün geçiren çocuklar, balıklar hakkında bilgi aldı ve resimler çektirdi.

İlk Kez Böyle Bir Heyecanı Yaşadılar
 Bağlar Belediyesi’ne bağlı Kardelen Kadın Merkezi’nde faaliyetlere katılan 4-6 yaş grubundaki çocuklar,eğitmenler eşliğinde gördükleri eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de katılıyor.
 28 çocuk, anneleriyle beraber Ceylan &Karavil AVM’de bulunan akvaryumda  dünyanın dört bir yanından gelen çeşit çeşit balıklarla keyifli bir gün geçirdi. İlk kez böyle bir heyecanı yaşayan çocukların akvaryum içerisindeki balıkları şaşkın bakışlarla izlemesi dikkatlerden kaçmadı.
Akvaryumdaki balıkları inceleyerek öğretmenlerinden balıklar hakkında bilgi alan miniklerin heyecanı ve mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. Balıkları hayranlıkla izleyen çocuklar, velileri ve eğitmenleriyle beraber resimler çekerek bu güzel anları ölümsüzleştirdi.