BAŞKAN BEYOĞLU'NDAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

2.12.2019

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, engelli vatandaşların yaşamın her alanına katılmasına ve aktif olmasına önem verdiklerini dile getirerek belediyenin çalışmalarında bunu gözetmeyi prensip haline getireceklerini söyledi.

“Hepimiz Birer Engelli Adayıyız”

Belediyeye ait yaşam alanları ve dinlenme parklarındaki projelerde  engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak uygulamalara yer verdiklerini belirten Başkan Beyoğlu,” Yapmış olduğumuz tüm parklarda,dinlenme ve yaşam alanlarında engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak hassasiyetleri mutlaka göz önünde bulundurarak buna göre projelendiriyoruz.

Hükümetimiz ve  özellikle sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,engelli kardeşlerimizin yaşamın her alanına aktif olarak katılmaları  ve haklarının verilmesi  konusunda cumhuriyet tarihinin en büyük atılımlarını hayata geçirmişlerdir.

Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan engelli kardeşlerimizin hayatın içinde daha aktif yer almalarına katkı sağlamamız son derece önem taşıyor. En büyük engel sevgisizliktir. Sevgi varsa engel yoktur. Bu vesileyle, 3 Aralık’ın engelli kardeşlerimizin sorunları konusunda toplumun tüm kesimlerinde daha fazla hassasiyet oluşmasına katkı sağlamasını diliyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyorum.”dedi.