BAŞKAN BEYOĞLU PATLAMA MEYDANA GELEN SEBZE VE MEYVE HALİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

1.12.2019

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,dün akşam saatlerinde yaşanan patlama sonucu bir esnafın hayatını kaybettiği ve iki kişinin de yaralandığı sebze ve meyve halinde incelemelerde bulundu.
Sebze ve meyve halindeki esnaflarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Beyoğlu,çevrede hissedilen  ve paniğe yol açan patlama ile ilgili bilgi alarak oluşan zararın karşılanması  ve gerekli tedbirlerin alınması için belediyenin birimlerine talimat verdi.
Olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirten Beyoğlu,"Hayatını kaybeden kardeşimize Allahtan rahmet,yaralı kardeşlerimize de şufa diliyorum.Büyük üzüntü duyduk.Sebze ve meyve halimizin esnaflarına büyük geçmiş olsun.Patlama ya ilişkin soruşturma ve araştırma ilgili kurumlar tarafından yapılıyor.Belediye olarak üzerimize düşeni yerine getirerek  vatandaşlarımızın zararının giderilmesi için  gereken ne varsa yapacağız ve tüm tedbirleri alacağız" dedi.