BAŞKAN BEYOĞLU,GABB TOPLANTISINA KATILDI

28.11.2019

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) toplantısı Diyarbakkır’da Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya, aralarında Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun da bulunduğu bölgedeki il ve ilçe belediyelerinin başkanları katıldı.

Bölgedeki Belediye Başkanları Bir Arada

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığındaki toplantıya aralarında Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun da bulunduğu bölgedeki il ve ilçe belediyelerinin başkanları katıldı.

Toplantının açılışını yapan Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu,bölgedeki belediyelerin gerçekleştireceği hizmetlerle ilgili koordinasyon ve uyumlu çalışmaya dikkat çekti.

Hizmet Ve Uyumlu Çalışma Vurgusu

Güzeloğlu,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin her konuda bölge belediyelerine destek verdiğine dikkat çekerek, geçmiş dönemlerde ihanet anlayışı tarafından sosyo ekonomik açıdan geri bırakılmış kentlere eğitimden spora,kültürden genel hizmetlere gerekli hizmetleri kazandırmak istediklerini ifade etti.

Toplantıda bölgedeki belediyelerle ilgili görüş ve talepler dile getirilerek bir çok konu ile ilgili kararlar alındı.