BAŞKAN BEYOĞLU, KADINA ŞİDDETLE MÜCADELE VE DAYANIŞMA PROGRAMINDA

25.11.2019

25 Kasım Uluslararası Kadına Şiddetle Mücadele Ve Dayanışma Günü nedeniyle Diyarbakır’da Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da katıldı.

Etkinliğe Katılım Yüksek Oldu

Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde  gerçekleştirilen etkinliğe Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu,AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yapılan konuşmalarda kadına şiddet ve şiddetin önlenmesi konusunda oluşması gereken toplumsal hassasiyete dikkat çekildi.