FİDAN DİKEN ÇOCUKLARA BİSİKLET HEDİYESİ

7.11.2019

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geçtiğimiz hafta belediye olarak gerçekleştirdikleri fidan dikme çalışmalarına katılan öğrencileri evlerinde ziyaret ederek eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte bisiklet hediye etti.

Çocukları mutlu etmenin tarifsiz bir duygu olduğunun altını çizen Başkan Beyoğlu,”Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın fidan dikme çalışmalarına verdiği desteğin tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını diliyoruz. Çocuklarımıza sembolik olarak bisiklet hediye ettik. Onların mutluluğu bizim için her şeyden daha değerlidir” dedi.

Çocuklar Fidan Dikti, Başkan Bundan Etkilendi

Önce öğrenciler belediyenin fidan dikme ve yeşil alan oluşturma çalışmalarına katılarak örnek bir davranışta bulundu, ardında da bundan etkilenen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte bu öğrencileri yaşadıkları evlerde ziyaret ederek bisiklet hediye etti.

5 Nisan Mahallesi’ndeki Bozan ve Üstündağ ile Şeyh Şamil Mahallesi’ndeki İlcan ve Taşkın ailelerine konuk olan Başkan Beyoğlu, ailelerle sohbet etti ve çocuklara bisiklet hediyelerini takdim etti. Çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken,Başkan Beyoğlu çocuklarla beraber resim  çektirerek sevinçlerine ortak oldu.

“Çocukların Örnek Davranışı Herkese Örnek Olmalı”

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,geleceğin teminatı olarak gördükleri çocukların fidan dikme çalışmalarına katılarak ortaya koyduğu duyarlı davranışların  topluma örnek olmasını istediklerini dile getirdi. Beyoğlu,”Fidan dikme çalışmalarımıza katılarak çalışkanlıklarıyla dikkat çeken çocuklarımıza hediye vermek istedik. Bu yüzden ailelerini  ziyaret ederek sembolik olarak bisiklet hediye ettik. Onları mutlu görmek bizim için tarifsiz bir duygu ve mutluluktur. Yeşil bir gelecek ve çevre için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz “ dedi.

Çocuklar ve aileleri ise örnek davranışlarından  dolayı Başkan Beyoğlu ve eşi  Dürdane Beyoğlu’na teşekkür etti.