DİYARBAKIR İL EMNİYET MÜDÜRÜ YAMAN’DAN BAŞKAN BEYOĞLU’NA ZİYARET

6.11.2019

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Şükrü Yaman, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Beyoğlu,kentteki kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışarak Diyarbakır’a hizmet etmeyi önemsediklerine dikkat çekerek İl Emniyet Müdürü Yaman’a teşekkür etti.

Kent Yöneticileriyle Koordineli Çalışma

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kent yöneticilerine yönelik ziyaretlere ve kabullere devam ediyor. Bağlar’ın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için çaba gösteren Beyoğlu, diğer yandan da kent yöneticileriyle olan temasları sıcak tutarak  koordinasyonla sorunları çözmeye çalışıyor.

Cumhurbaşkanlığı  Atama  Kararnamesi ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Şükrü Yaman’ı geçtiğimiz günlerde ziyaret eden Başkan Beyoğlu,” hayırlı olsun” temennisinde bulunmuştu.

Bu kez İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Başkan Beyoğlu’na nezaket ve iade ziyaretinde bulunarak kente yapılacak hizmetler için desteğini  ve başarı dileklerini iletti.

“Ortak Noktamız Diyarbakır’a Hizmet Etmektir”

Başkan Beyoğlu,kentteki kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışarak Diyarbakır’a hizmet etmeyi önemsediklerine dikkat çekerek İl Emniyet Müdürü Yaman’a teşekkür etti. Beyoğlu,”Sayın müdürümüzün bilgi ve birikimi ile Diyarbakır’a hak ettiği hizmetleri kazandıracağına inanıyoruz. Kentimizdeki kurumlarla uyum içerisinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Hepimizin ortak noktası bu kadim kente hak ettiği hizmetleri kazandırmaktır” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman da yakın ilgisi ve nezaketinden  dolayı  Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti. İkili daha sonra Başkan Beyoğlu’nun makamında görüşme gerçekleştirdi.