BAĞLAR BELEDİYESPOR'UN MİLLİ KARATECİLERİNE "YILIN ENLERİ " ÖDÜLÜ

12.10.2019

Bağlar Belediyespor'un milli kadın karatecileri Sena Kızılasan ve Zeynep Akçakmak,Gençlik Ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASK) tarafından düzenlenen "Amatör Spor Haftası Etkinlikleri" kapsamında "Yılın Enleri" ödülüne layık görüldü.
Kızılaslan ve Akçakmak'ın ödüllerini Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu  takdim etti.

"2019 matör Spor Haftası Etkinlikleri " kapsamında organize edilen "Yılın Enleri"  ödüllerinin sahipleri belli oldu.
Diyarbakır'da düzenlenen tören ile ödüller sahiplerine verildi.
Ödül alanlar arasında Bağlar Belediyespor kadın karate takımının milli sporcuları da yer aldı.
36 ülkeden 1800 sporcunun katılımı ile yapılan Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Sena Kızılaslan ile bronz madalya kazanan Zeynep Akçakmak ödüle layık görüldü.
Kızılaslan ve Akçakmak'ın ödüllerini Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu takdim etti.