BAĞLAR BELEDİYESPOR’UN MİLLİ SPORCULARINDAN KAYMAKAM KARABİBER’E ZİYARET

3.10.2019

Son olarak   İstanbul’da gerçekleşen Uluslararası Turkish Open Şampiyonası’nda ikinci olarak gümüş madalya kazanan Bağlar Belediyespor kadın karete takımı, Bağlar Kaymakamı  Nihat Karabiber’i  ziyaret ederek elde ettikleri başarıyı paylaştı.

Milli sporcular Sena Kızılaslan,Zeynep Akçakmak ve Ece Erdoğan ile  antrenör Mehmet Yazar’i  makamında kabul eden Kaymakam Karabiber,katıldıkları yurt içi ve yurt dışındaki organizasyonlarda elde ettikleri başarılardan dolayı kendilerini kutladı.

“Spora Her Türlü Desteği Vereceğiz”

Kaymakam Karabiber,”Kazandığınız başarılardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ortaya koyduğunuz emek ve çalışmayı çok değerli buluyoruz. İlçemizde sporun gelişmesi için her türlü desteği sağlayacağız. Süreç içerisinde bazı projelerimizi ve çalışmalarımızı hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Milli takım antrenörü Mehmet Yazar ise yıllardır karete sporuna büyük emek verdiklerine dikkat çekerek bu konuda bir sistem oluşturduklarını ve amaçlarının kalıcı imza atmak olduğunu ifade etti. Yazar,yakın ilgisinden dolayı Kaymakam Karabiber’e teşekkür etti.