BAŞKAN BEYOĞLU,GENÇ POLİS ADAYLARININ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

7.08.2019

İçişleri Bakanı Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’da Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2019 Yılı 23'üncü dönem mezuniyet törenine katıldı. Törene Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da katılarak Bakan Soylu ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

POLİS ADAYLARININ MUTLU GÜNÜ

Diyarbakır Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2019 Yılı 23'üncü dönem mezuniyet töreni, İçişleri Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Ebubekir Bal, Oya Eronat, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile çok sayıda davetlinin katımıyla yapıldı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Bakan Soylu ile havaalanındaki karşılama sırasında kısa bir görüşme gerçekleştirerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.