BALKAN ŞAMPİYONU OLAN MİLLİ TAKIMIN OYUNCULARINDAN BAŞKAN BEYOĞLU’NA ZİYARET

6.08.2019

Balkan Şampiyonu  şampiyon olan Türkiye Wushu Milli Takımı’nın sporcuları Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek elde ettikleri başarıyı paylaştı. Başkan Beyoğlu,”Yapacağımız tesisler ve sporun alt yapısına vereceğimiz destekle Bağlar’ı spor merkezi haline getirmek istiyoruz. Spora ve sporcuya her alanda tam destek vereceğiz” dedi.

Şampiyon Olan Milli Takımın Sporcuları

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret etti,30 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da yapılan Uluslararası  Balkan Şampiyonası’nda şampiyon olan Türkiye Wushu Milli Takımı’nın sporcularını kabul ederek elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti.

Balkan ikincisi olan Elif Eren ve Azra Nalioğlu ,beşincilik kazanan Melek Gümüş ile milli takım antrenörü Günay Yay’ı ağırlayan Başkan Beyoğlu,Diyarbakırlı sporcuların milli takımda elde ettikleri başarıların sevindirici olduğunu söyleyerek spora ve sporcuya her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

“Sporcularımızın Başarısı Bizi Gururlandırdı”

Başkan Beyoğlu,”Gençlik Ve Spor Bakanlığı’mız ilçemize çok amaçlı dev bir spor tesisi kazandıracak. Diyarbakır’daki gençlerimizin bir çok branşta faydalanacağı ve yetişeceği bir spor merkezi olacak. Bununla beraber inşallah  Bağlar’ın bir çok bölgesinde spor alanlarını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız.  Spora ve sporcuya her alanda tam destek vereceğiz. Milli takım formasıyla yarıştıkları Balkan şampiyonasında önemli başarılara imza atan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz. Kendilerine imkanlar ölçüsünde her türlü desteği sağlayacağız” dedi.

Milli takım ve Diyarbakır Yay Spor Kulübü antrenörü Günay Yay da spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Bağlar Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.