BAŞKAN BEYOĞLU :”HEDEFİMİZ 37 KÖYÜN TAMAMINA HİZMET KAZANDIRMAKTIR”

10.07.2019

Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesinde yer alan Yalankoz ve Tellikaya köylerinin yollarını Karacadağ’dan çıkan bazalt taşlarıyla döşeyerek daha önce harabe olan yolları modern bir görüntüyd kavuşturdu.

Yolların yapılmasıyla yıllardır özlemini çektikleri hizmete kavuşan köy sakinleri,Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ağırlayarak teşekkürlerini dile getirdi.Vatandaşa yapılacak her hizmetten mutluluk duyduklarını belirten Başkan Beyoğlu,”Yapacağımız  çalışmalarla 37 köyümüzün tamamını hizmete  kavuşturmayı amaçlıyoruz.Vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmetleri en az maliyetle kazandırmak da önceliklerimiz arasındadır” dedi.

Köy Yolları İçin Çalışma Başlatıldı

Bağlar Belediyesi, köy ve mahallelerdeki yolları modern hale getirmek için çalışma başlattı. Bu çalışmalar kapsamında iki köyün iç yolları yapılarak eksikleri giderildi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,daha önce kullanılamaz halde olan Yalankoz ve Tellikaya köylerinin iç yollarına   Karacadağ bölgesine ait olan bazalt taşlarıyla monte edip, diğer alt yapı çalışmalarını da tamamlayarak iki köyün de ulaşım sorununu çözdü. Ekipler,bazalt taşları döşenerek gerçekleştirilen hizmeti köy sakinlerinin evlerinin kapılarına kadar ulaştırdı.

Vatandaşlardan Sıcak Karşılama

Yapılan hizmetlerden memnun kalan Yalankoz ve Tellikaya köyleri sakinleri Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu köylerine davet etti. İlk olarak Yalankoz köyüne giden Başkan Beyoğlu, burada köy muhtarı Taşdin Yıldız ve vatandaşlar tarafından sıcak ilgiyle karşılandı.

Yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını belirten köy muhtarı Taşdin Yıldız ve vatandaşlar,Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi alan Başkan Beyoğlu,daha sonra kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı Haşim Merdoğlu ve belediye çalışanlarıyla birlikte köyde onuruna verilen yemeğe katıldı.

Köylüler Hizmetler İçin Teşekkür Etti

Başkan Beyoğlu’nun ikinci durağı Tellikaya köyü oldu. Burada  vatandaşlar tarafından  karşılanan Başkan Beyoğlu,ziyaret ettiği Tellikaya Köyü  Yatılı Kur’an Kursu’nda eğitim gören çocuklar ve  vatandaşlarla sohbet etti.

Tellikaya Köyü’nde yaşayan vatandaşlar,yıllardır özlemini çektikleri hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,”Köyümüzün iç yolları kullanılabilir durumda değildi. Özellikle kış döneminde büyük çile çekiyorduk. Şimdi bu sorunumuz kalmadı. Bağlar Belediyesi ekiplerine ve Başkan Hüseyin Beyoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.

“Biz Hizmet Etmekle Sorumluyuz,Bu Konuda Mazeret Tanımıyoruz”

Başkan Beyoğlu,belediye sınırları içinde olan bütün  köy ve mahallelere hizmet kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Başkan Beyoğlu,”İki köyümüzü daha hak ettikleri hizmetlere kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sorumluluk alanımızda yer alan köylerimizin yollarını yine bölgemize ait bazalt taşları kendimiz üreterek yaptık. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Biz bu hizmetleri yaparken belediyemizin kasasından para çıkmamasını veya en az maliyetle gerçekleştirmeyi de esas alıyoruz. 37 köyümüze de hizmet götüreceğiz inşallah. Bu konuda hiçbir ayrım yapmayacağız. Bu hizmetleri yaparken vatandaşlarımızın memnuniyetini önemsiyoruz. Bunun karşılığında sadece kendilerinden dua istiyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Beyoğlu,köy ziyaretlerinin ardında vatandaşlar tarafından uğurlandı.