BAŞKAN BEYOĞLU, MİNİK HAFIZLARIN MİSAFİRİ OLDU

10.07.2019

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Ferdi Yiğit Anadolu İmam Hatip Proje Fen Lisesi’nde hafızlık eğitimi alan  öğrenciler için düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı. Geleceğin hafızları Başkan Beyoğlu’na yoğun ilgi gösterdi. Kahvaltıdan sonra çocuklara oyuncak dağıtan  Başkan Beyoğlu,”Bu toplumun yarınları ve geleceği inşallah sizlere emanet olacak”  ifadelerini kullandı,hafızlık eğitimini başarıyla  tamamlayacak öğrencilere tablet bilgisayar  sözü verdi.

Hafızlık Öğrencileri Davet Etti

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ferdi Yiğit Anadolu İmam Hatip Proje Fen Lisesi’nde örgün eğitimle birlikte hafızlık eğitimi almaya başlayan beşinci sınıf öğrencileri için aileleri tarafından her gün düzenlenen sabah kahvaltısına misafir oldu.

120 öğrencinin aileleriyle beraber katıldığı okuldaki etkinlikte Başkan Hüseyin Beyoğlu,ailelerden ve çocuklardan yakın ilgi gördü. Hafızlık eğitimi alan çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Beyoğlu,kahvaltıdan sonra çocuklara oyuncak dağıttı.

Oyuncak Dağıttı,Mezunlara Tablet Sözü Verdi

Kahvaltı etkinliğine aynı zamanda Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı olan   Ferdi Yiğit Anadolu İmam Hatip Proje Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ali Yağmur ve okul müdürü Ömer Yıldırım da katıldı.

Hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayacak olan öğrencilere tablet bilgisayar hediye edeceklerini dile getirerek geleceğin hafızlarının motivasyonunu artıran Başkan Beyoğlu,”Çok önemli bir eğitim sürecinden geçiyorsunuz. Bu kutlu yolculuğa çıkan çocuklarımızı,ailelerini,okul yönetimini ve öğretmenleri tebrik ediyorum. Milletimizin geleceği,toplumumuzun  yarınları inşallah bu yavrularımıza  emanet olacak” dedi.