ZİYARET ETTİĞİ ESNAFLARDAN BAŞKAN BEYOĞLU’NA SICAK İLGİ

9.07.2019

İlçenin en işlek noktalarından olan Dörtyol Caddesi’nde yer alan esnafları ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Başkan Beyoğlu,vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılandı. Esnafların çeşitli konulardaki sorunlarını dinleyen Beyoğlu,”Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Sorunlarınızı çözüme kavuşturacağız” dedi.

Esnaf Ziyaretleri Hız Kesmiyor

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,göreve seçilmesinden sonra sürekli hale getirdiği esnaf ve ev ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.Başkan Beyoğlu,esnaf kesiminin yoğunlukta yaşadığı ilçenin işlek noktalarından Dörtyol Caddesi’nde ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşların yakın ilgi gösterip çay içmek için iş yerlerine davet ettiği Başkan Beyoğlu, vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunlarını dinledi.

“Vatandaşımızın Sorunu Bizim Sorunumuzdur”

Vatandaşların en fazla çözüm getirilmesini istediği konuların başında kaldırım işgalleri ve park sorunu geldi.

Vatandaşların çeşitli konulardaki sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Beyoğlu, “Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Sorunlarınızı çözüme kavuşturacağız”  diyerek sorunları kısa zamanda pratik yöntemlerle çözüme kavuşturacaklarını söyledi.