English Kurdi Türkçe
251 93 00

Hüseyin BEYOĞLU

19.12.2019

Kıymetli ve Değerli Hemşehrilerim,
Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri, siz değerli hemşehrilerimizin teveccühleri ve destekleriyle Bağlarımıza hizmet için çıktığımız bu yolda çalışmalarımızı yine sizlerin destekleriyle sürdüreceğiz.
  Bu kutlu vazifeyi icra ederken, en büyük gücümüz her kademede görev alan vefakâr yol arkadaşlarımızdan, çalışma arkadaşlarımıza ilçemizin her kesiminden gördüğümüz güven ve destektir.
  Bir İlin veya Bir İlçenin Belediye Başkanı aynı zamanda o bölgenin “Şehrül-Emin”idir. Üzerimizdeki bu sorumluluğun bilinciyle, çalışma arkadaşlarımızla birlikte, şehrimizdeki bütün kesimlerin beklentilerine cevap vermeye, iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalışacağız.
 İnsana, çevreye ve doğaya değer veren, barış ve hoşgörünün egemen olduğu bir anlayışla hareket edecek; emeğe, dayanışmaya ve insani değerlere sahip çıkmayı görev bileceğiz.
  Bizlere yakışır bir şekilde, el birliği ve dahası gönül birliği ile; değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin ilçemizin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesini ve refah düzeyini kaliteli hale getirmek en büyük hedefimizdir.
Hep birlikte daha müreffeh bir Bağlar için çalışma fırsatını şahsıma layık gören siz kıymetli ve değerli hemşehrilerime ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
Halkımızın bize emanet ettiği bu güzel  ve kadim şehirde, daha güzel ve refah düzeyi daha  yüksek yarınlarda buluşmak dileğiyle..
En Kalbi duygularımı,muhabbetlerimi ve saygılarımı sunarım.