Bağlar Belediyesi Temizlik Kampanyası Başlattı

20.06.2018

Bağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün başlatmış olduğu Temizlik Kampanyası Kaynartepe Mahallesinde başladı.

Bağlar Belediyesi’nin ilçe genelinde başlatmış olduğu temizlik çalışması Kaynartepe Mahallesinde start aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Özsoy ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinin katıldığı kampanya Kaynartepe Mahallesinin bütün sokaklarında yapıldı.

Daha Temiz Bir Çevre

Kampanyaya katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Özsoy, amaçlarının Bağlarda çöp sorununu ortadan kaldırmak ve  daha temiz bir  çevre oluşturmak olduğunu söyledi.Özsoy,çalışmaların bugüne kadar ilçenin her noktasında devam ettiği gibi bundan sonra da devam edeceğini söyleyerek,kampanyaya katılan bütün işçileri  canla başla çalışmalarından dolayı  tebrik etti.