Bağlar Belediyesi personel ve muhtarlara iftar yemeği verdi

1.06.2018

Bağlar Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında belediye personeli ve mahalle muhtarlarına iftar yemeği verdi.

Şato Park’ta düzenlenen organizasyonda Bağlardaki Mahalle muhtarları ve kendi personellerine iftar yemeği veren Bağlar Belediyesi, iftar sofrasında ramazan heyecanını paylaştı. İftar Yemeğine Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri katıldı. Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat ve Belediye Başkan Yardımcıları iftara katılan davetlileri kapıda karşıladı. İftar öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, “ Burada muhtarlarımızla ve emekçi arkadaşlarımızla bir arada iftarımızı açmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Tüm İslam aleminin ramazan ayını kutluyorum.  Mübarek Ramazan ayının tüm İslam aleminde barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını dileriz. Hepinize iftar yemeğine katılımınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.