Bağlar Belediyesi asfaltlama çalışması başlattı

25.05.2018

Bağlar Belediyesi yol yapım çalışmalarına ilçenin en büyük mahallesi olan Bağcılar Mahallesinde başladı.

Bağlar belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 2018 yol yapım programı kapsamında ihtiyaç duyulan noktalara asfalt döşeyecek. Bağcılar Mahallesinde başlatılan asfaltlama çalışmasını denetleyen Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Özsoy,2018 yol yapım ve asfalt programı dahilinde çalışmalarına halktan gelen talepler üzerine Bağcılar Mahallesinde başlattıklarını dile getirdi. Başkan Özsoy,“ İlçenin kırsal ve merkez mahallerinde yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Bağcıların yeni yerleşim olmasından kaynaklı çalışmamıza burada başladık. Asfalt döşeme çalışmasını en kısa sürede bitirip halkın kullanımına açmayı hedefliyoruz” dedi.