Solin bıraktığı yerden devam ediyor

5.02.2018

Bağlar Belediyesi Solin  Çocuk Oyun Evi ve Yüzme Havuzu Merkezi kısa bir sürenin ardından çalışmalarına bıraktığı yerden devam ediyor.

Bağlar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Solin Çocuk Oyun Evi ve Yüzme Havuzu Merkezi kısa bir sürenin ardından düzenlediği etkinlikle çalışmalarına bıraktığı yerden devam ediyor.  Solin  Çocuk Oyun Evi ve Yüzme Havuzu Merkezinin bahçesinde düzenlenen  etkinliğe Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda çocuk katıldı. Burada konuşan Başkan Akat, uzun bir süre elimizde olmayan nedenlerden dolayı Solinde çocuklara ve ailelere hizmet veremediklerini söyledi. Bugün çalışmalarına düzenledikleri etkinlikle kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Akat, “  Çocuklarla tekrar beraber olacağımız için çok mutluyuz.  Solinde çocuklarımız için birçok atölye kursu açtık. Yüzme havuzuna kayıt yapmak isteyen çocuklar ebeveynleri ile başvuru yapabilirler. Her atölyemizde alanında uzman kadrosuyla çocuklarımıza hizmet vereceğiz. Solin tüm çocuklara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Etkinlikte yapılan konuşmaların ardından  Avrupa Birliği  gönüllüleri Kış Sirki Projesiyle bölgede gezici olarak gösteri yapan Sirkhane Ekibinin gösterisiyle çocuklar  keyifli anlar yaşadı.  Solin Çocuk Oyun Evi ve Yüzme Havuzu Merkezinde Bağlama, Gitar, Halk Oyunları,Hikaye, Yüzme, Psikolojik Danışmanlık, Seramik ve  Drama atölyelerine kayıt yapmak isteyen çocuklar başvuru yapabilir. Başvurular Solin Çocuk Oyun Evi ve Yüzme Havuzu Merkezinde alınmaktadır.