Kadınların 25 Kasım standına yoğun ilgi

24.11.2017

Bağlar Belediyesi Kardelen Kadın Merkezinin 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararsı Mücadele Günü standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bağlar Belediyesi Kardelen Kadın Merkezinin 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararsı Mücadele Günü Ninova alışveriş merkezinde açtıkları standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat ve Başkan Yardımcıları standı ziyaret ederek vatandaşlara bilgilendirme yaptı. Kardelen Kadın Merkezi çalışanları bir gün boyunca açtıkları standta vatandaşlara şiddet nedir sorusunun tanımını sorarak tek cümleyle resim şövalyesi üstüne yerleştirdikleri mukava kağıdına yazmaları istediler. Vatandaşların bu soruya verdikleri farklı cevaplar ortaya çok farklı sonuçlar çıktı.