English Kurdi Türkçe
251 93 00

Ekim Ayı Meclis Toplantısı

28.09.2017

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                      27.09.2017                                                                                                   

T.C.                                                                                  

DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞININ

İ L A N I D I R

 

 

Belediyemizin  Ekim -2017 Meclis Toplantısı, 02 Ekim 2017 Pazartesi günü saat: 10.00'da Ana Hizmet Binamız Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olup, gündem maddelerinin ilişikte sunulduğu hususunu;

            Bilgi ve gereğini arz/rica ederim.

 

EK  : Meclis Gündemi (1 Sayfa)                                                     

 

                                                                                                   

 

 Birsen KAYA AKAT

                                                                                                             Belediye  Başkanı

 

 

GÜNDEM                 :  

Açılış Konuşması

 

1-2018 Mali Yılı Bütçe taslağının görüşülmesi.

2- Meclis Yedek katip üye seçimi.

 

3-Meclis Üyelerinden, Rıfat TURFAN ve Abdulkadir ANAR imzalı “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünün çalışmalarının incelenip araştırılması“na ilişkin  İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

 

4-Meclis Üyelerinden, Yüksel ALMAS ve Kesuman TAŞLI  imzalı “Belediyemiz Oğlaklı  Mahallesinde yaşayan kadınların sorunlarının incelenip araştırılması” na ilişkin Kadın Sorunlarını Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan  raporun görüşülmesi.

 

5-Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ ve Ayfer ÖZSOY imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan  Ortaören mahallesindeki vatandaşların sorunlarının incelenip araştırılması” na ilişkin Halkla İlişkiler Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

6-Meclis Üyelerinden, Halime BAYRAM ve Naşide TOPRAK imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Ayşeşan  parkında kadın, çocuk ve engellilere kulanım alanlarının uygun olup olmadığının incelenip araştırılması“na  ilişkin Kadın Erkek Eşitlik  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

 

7-Meclis Üyelerinden, Pervin AYLİ YAĞIZ imzalı “İlçemiz sınırlarında bulunan Down Sendromu çocukların durumlarının  incelenip araştırılması ” na ilişkin Engelliler Komisyonu tarafından  hazırlanan raporun görüşülmesi. 

 

8-Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ imzalı “Belediyemiz Şeyhşamil  Mahallesinde 2015-2017 yılları arasında yapılan kaçak yapıların araştırılıp incelenmesi ”ne  ilişkin İmar ve  Şehircilik Komisyonu  tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

 

9-Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, 23/08/2017 tarih ve 324 sayılı” Yer Tahsisi“ne ilişkin İmar ve  Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

 

10-Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, 11/09/2017 tarih ve 335 sayılı” Bedelsiz Tahsis “e ilişkin İmar ve  Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

11-Meclis Üyelerinden, Ramazan ÖZÇELİK  ve  İzzet ASLANLI imzalı“Belediyemiz sınırlarında bulunan 5 Nisan Mahallesindeki lokantaların denetlenmesi ”ne ilişkin Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

 

12-Meclis Üyelerinden, Ahmet Fikret ÖCAL'ın  önerisiyle “Bağcılar mahallesinde bulunan hayvan barınaklarının  araştırılması“na ilişkin  İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

13-Meclis Üyelerinden, Selahattin ÖZDEMİR ve Nezire BARAN imzalı “Belediyemizin 2017 yılı içinde yapmış olduğu ihale miktarlarının araştırılıp incelenmesi”ne ilişkin Plan Bütçe Komisyonu tarafından raporun görüşülmesi.

 

14-Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ imzalı “Belediyemiz  Spor Kulübünün 2017 yılında yaz basketbol okulu çalışmalarının araştırılıp incelenmesi” na ilişkin  Gençlik ve Spor Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

 

15-Meclis Üyelerinden, Felat ÖZSOY imzalı “Belediyemiz Bilgi İşlem Müdürlüğünde görev yapan personellerin eğitim durumlarının araştırılması”na ilişkin Eğitim ve Kültür  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi. 

 

16-Meclis Üyelerinden, Halime BAYRAM ve Naşide TOPRAK imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Diyala Parkında kadın, çocuk ve engellilere kulanım alanlarının  uygun olup olmadığının incelenip araştırılması“na  ilişkin Kadın Erkek Eşitlik  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

 

17-Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, 27/09/2017 tarih ve 350 sayılı” Bedelsiz tahsis“konulu yazının  görüşülmesi.

 

18-İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün, 27/09/2017 tarih ve 1802 sayılı” Plan tadilatı “ konulu yazı ve eklerinin görüşülmesi  görüşülmesi.

Dilek  ve  temenniler                                                                               Birsen KAYA AKAT

Kapanış                                                                                                      Belediye  Başkanı