Ferzad Kemenger Kütüphanesi kitapseverleri bekliyor

27.09.2017

Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat  Ferzad Kemenger Halk Kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdi.

Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat Şeyh Şamil Mahallesinde bulunan Ferzad Kemenger Halk Kütüphanesinin açılışını gerçekleştirerek, halkın hizmetine sundu. Kütüphanenin açılışına Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda kişi katıldı. Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürütecek olan kütüphanede haftanın 5 günü halka açık olacak. Açılış öncesi konuşan Başkan Akat,  ilçenin kütüphane ihtiyacını gidermeye çalıştığı için mutlu olduklarını dile getirdi.  Akat, “ Kütüphanemizde Dünya Klasikleri, Edebiyat, Roman, Öykü, Şiir, Ansiklopedi ve sınavlara hazırlık kitapları bulunmaktadır. Sınavlara hazırlanan gençlerimiz için kütüphanemiz önemli bir alternatif olacak. Kütüphanemiz de ayrıca derslikler ve konferans salonu da bulunmaktadır. Kütüphanemiz tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.