Bağlar Belediyesi basketbolda alt yapı çalışmalarına hız verecek

24.08.2017

Bağlar Belediyesi Bölgesel Lig Erkek Basketbol Takım deplasmanda bir üst tura çıkma iddiasinin devam ettiği son maçında grup lideri olan Kayseri Melikgazi Belediyesi Basketbol Takımıyla oynadığı maçı 81-59 skorla kaybetti. Böylece kendi gurubunda 5’ci oldu. 3. Lige yükselme grubu maçlarına katılmaya hak kazanamadı.

Konu hakkında değerlendirme yapan Bağlar Belediyesi Spor Kulübü yöneticisi Cem Aytaç, spora ve sporcularına çok değer verdiklerini ve bu konuda umutlu olduklarını kaydetti. Alt yapı çalışmalarını güçlendireceklerini vurgulayan Aytaç, bu sezon için hedeflerine ulaşamadıklarını ancak yeni sezonda daha fazla çabalayacaklarını belirtti. Aytaç şöyle devam etti: “Kendi sahamızda oynadığımız 5 maçın 4’nü kazanarak başarılı sonuç almamıza rağmen deplasmanda oynadığımız maçları kaybederek istediğimiz sonucu alamadık. Grubumuzu beşinci sırada tamamladık.”

Basketbolun Diyarbakır’da gelişmesi için alt yapı anlamında diğer kulüplere de destek verdiklerini söyleyen Aytaç, “Kayseri de 18.04.2016 tarihinde başlayacak Yıldız Kızlar Anadolu Şampiyonası’nda mücadele edecek. Diyarbakır-Siverekliler Derneği’ne Bağlar Belediyesi Basketbol Takımı’ndan 3 kız sporcu takviyesi ile destek verdik” dedi.