Nikâh Müracaatı

23.08.2017

30 DK (Bütün evraklar eksiksiz teslim edildikten sonra)

Çiftler için Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Belediye Evlendirme Müdürlüğünden) Çiftlerden en az birinin Bağlar’da oturduğuna dair İkametgâh belgesi (Belediye Evlendirme Şefliğinden) Çiftlerin 6 adet vesikalık fotoğrafı (Son altı ay içerisinde çekilmiş olmalı, fotokopi kabul edilmez) Nüfus cüzdanının fotoğraflı aslı Harç makbuzu (Belediyeden) Mal rejimi talebi olan çiftler evlenme müracaatı sırasında Noterden yaptıracakları “Mal Rejimi Talep Belgesi“ni vereceklerdir. Mevzuat gereği müracaat günü nikah akdi yapılmaz. Fotoğraflı nüfus cüzdanı gösterilmediği takdirde müracaat kabul edilmez. Evlenecek çiftler, hafta içi her gün 7.30-12.00 ve 13.30-16.00 saatleri arasında bizzat müracaat edeceklerdir.