English Kurdi Türkçe
251 93 00

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞININ İLANIDIR

30.09.2016

 

\r\n

Sayı       : 24723074-2      

\r\n

Konu     : Meclis Çalışması                                                                                          

\r\n

                                                                                                  27.09.2016

\r\n

                         

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

T.C.

\r\n

DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞININ

\r\n

İ L A N I D I R

\r\n


\r\n

 

\r\n

Belediyemizin Ekim -2016 Meclis Toplantısı, 03 Ekim 2016 Pazartesi günü saat: 10.00\'da Ana Hizmet Binamız Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olup, gündem maddelerinin ilişikte sunulduğu hususunu;

\r\n

            Bilgi ve gereğini arz/rica ederim.

\r\n

 

\r\n

EK  : Meclis Gündemi (2 Sayfa)                                                     

\r\n

 

\r\n

                                                                                                   

\r\n

 

\r\n

 Birsen KAYA AKAT

\r\n

                                                                                                             Belediye  Başkanı

\r\n

 

\r\n

                                                                                                                 

\r\n

 

\r\n

                 

\r\n


\r\n

GÜNDEM                 :                                                                                               

\r\n

03/10/2016

\r\n

           

\r\n

            1-2017 Mali  Yılı Bütçe Taslağının görüşülmesi.

\r\n

            2-Meclis Üyelerinden, Kesuman TAŞLI ve Ramazan ÖZÇELİK imzalı“Belediyemiz sınırlarında bulunan Yeniköy  ve Yunus Emre Mahallesindeki  tatlı ve pastane imalathanelerin denetlenmesi”ne ilişkin Çevre ve  Sağlık  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

            3- Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ ve Ayfer ÖZSOY imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Alipınar Mahallesinde yaşayan vatandaşların sorunlarının araştırılıp incelenmesi’ne “ilişkin Halkla İlişkiler  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

4-Meclis Üyelerinden, Selma SÜRER imzalı “Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde 2015 ile 2016 yılları arasında yapılan sanatsal çalışmaların araştırılması“na ilişkin  Kültür Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi. 

\r\n

 

\r\n

5-Meclis Üyelerinden, Pervin AYLİ ve Naşide TOPRAK imzalı “Belediyemiz sınırlarında  bulunan  engelli sporcuların sorunlarının incelenip araştırılması“ na ilişkin Engelli Sorunları Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi. 

\r\n

 

\r\n

6-Meclis Üyelerinden, Nezire BARAN ve Metin ARSLANBOĞAN imzalı “Belediyemiz Hukuk İşleri Müdürlüğüne bağlı İcra Şefliği’nin 2015 yılına ait icraya gelen dosyaların incelenip  araştırılması” na  ilişkin Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

7- Meclis Üyelerinden, İzzet ASLANLI ve Abdulkadir ANAR imzalı “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün 2016 yılı birinci altı ay içinde yapmış olduğu  çalışmaların incelenip araştırılması” na ilişkin İmar ve Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

8-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 12.08.2016  tarih ve 1212  sayılı, UİP-1246,24  Plan İşlem Numaralı, 173 ada, 13 nolu parsele ait 1/1000 “Ölçekli İmar Plan Değişikliği” konulu İmar ve Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

9-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 23.08.2016  tarih ve 1269  sayılı, UİP-21462  Plan İşlem Numaralı, 163 ada, 1 nolu parsele  ait 1/1000 “Ölçekli İmar Plan Değişikliği” konulu İmar ve Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

10- İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 23.08.2016  tarih ve 1270  sayılı, UİP-1246,25    Plan İşlem Numaralı, 6142  nolu parsele  ait 1/1000 “Ölçekli İmar Plan Değişikliği” konulu İmar ve Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

11- Yazı İşleri  Müdürlüğünün 21/07/2016 tarih ve 388 sayılı” Mahalle kurulması“ na  ait İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

12- Meclis Üyelerinden, Yüksel ALMAS  ve Nevriye ÇUR imzalı “Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Kardelen-2 Kadın Evinde yapılan çalışmalarının araştırılıp incelenmesi ”ne ilişkin Kadın Sorunlarını Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

13- Meclis Üyelerinden, Şenay PEKTAŞ ve Naşide TOPRAK imzalı “Belediyemiz bünyesinde bulunan basketbol alt yapı’nın çalışmalarının  incelenip araştırılması “na  ilişkin  Gençlik ve Spor   Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

14- Meclis Üyelerinden, Selma SÜRER ve Rıfat TURFAN imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Göletli Parkın cinsiyet eşitliğine uygun çalışmalarının incelenmesi’ne“ilişkin Kadın Erkek Eşitlik  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

15-Meclis Üyelerinden, Felat ÖZSOY ve Cibrahil KURT imzalı “Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Kardelen-1 Kadın Evinde verilen eğitim çalışmalarının  incelenip araştırılması ”na  ilişkin Eğitim ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi. 

\r\n

 

\r\n

16-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 21/09/2016 tarih ve 1360 sayılı 1373 ada, 2 nolu parsel’e ait  ”Plan Değişikliği“ ne  ilişkin yazı ve eklerinin görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

17- Yazı İşleri  Müdürlüğünün 23/09/2016 tarih ve 517 sayılı” Mahalle kurulması“ na  ait  yazısının görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

Dilek  ve  temenniler                                                                             

\r\n

Kapanış

\r\n

 

\r\n

       Birsen KAYA AKAT

\r\n

                                                                                                  Belediye Başkanı

\r\n

 

\r\n

 

\r\n