English Kurdi Türkçe
251 93 00

Bağlar Belediyesi Mayıs 2016 Olağan Meclis Toplantısı

27.04.2016

 

\r\n

Sayı       : 24723074-2

\r\n

Konu     : Meclis Çalışması

\r\n

                                                                                                                                                                     

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

              27.04.2016     

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

T.C.

\r\n

DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞININ

\r\n

İ L A N I D I R

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

Belediyemizin Mayıs - 2016 Meclis Toplantısı, 02 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat: 10.00\'da Ana Hizmet Binamız Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olup, gündem maddelerinin ilişikte sunulduğu hususunu;

\r\n

            Bilgi ve gereğini arz/rica ederim.

\r\n

 

\r\n

EK  : Meclis Gündemi (2 Sayfa)                                                     

\r\n

 

\r\n

                                                                                                   

\r\n

 

\r\n

                                                                                                                 Birsen KAYA AKAT

\r\n

                                                                                                                    Belediye  Başkanı

\r\n

 

\r\n

27/04/2016 Düzenleyen N.KILIÇ

\r\n

 

\r\n

27/04/2016 Yazı işl. Müd.V.V.EĞE

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

GÜNDEM                 :                                                                                              

\r\n

Açılış Konuşması

\r\n

  02/05/2016

\r\n


\r\n

1-Mali Hizmetler Müdürlüğünün, 26/04/2016 tarih ve  235 sayılı “ 2015 Yılı Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi” ne ilişkin yazısının görüşülmesi.

\r\n


\r\n

2-Meclis Üyelerinden, Abdulaziz DAYAN ve Nasir YENTAR imzalı “Belediyemiz Bağcılar Mahallesinde yapılmakta olan çevre düzenlemelerinin incelenip araştırılması ”na ait

\r\n

İmar ve  Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

3-Meclis Üyelerinden, Kesuman TAŞLI ve Rıfat TURFAN imzalı “Belediyemiz sınırlarındaki 5 Nisan ve Kaynertepe Mahallelerinde bulunan okul kantinlerinin  araştırılıp incelenmesi”ne  ait  Çevre ve  Sağlık  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

4-Meclis Üyelerinden, Fehmi DEMİR ve Sedat GÜLTEKİN imzalı “Şeyhşamil Mahallesindeki Kasap, Sakatat, Tavuk ve Balık satılan işyerlerinin araştırılıp incelenmesi” ne ait  Çevre ve  Sağlık  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

5-Meclis Üyelerinden, Ali Serdar TUNCER, Metin BALKAYA, Sedat GÜLTEKİN ve Fehmi DEMİR imzalı “Belediyemiz  sınırları içerisinde bulunan Yeni Hal’in fiziki yapısı ve peyzaj düzenlemesinin incelenmesi ve araştırılması” na ilişkin İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

6-Mali Hizmetler Müdürlüğünün 23.03.2016 tarih ve 154 sayıl1ı ”Mali Hizmetler Müdürlüğü İç Kontrol Alt Birimi Oluşturma ve Çalışma Yönetmeliğinin düzenlenmesi ”ne  ilişkin İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

7-Meclis Üyelerinden, Ahmet Fikret ÖCAL’ın sözlü önergesi olan“Kaynartepe  Mahallesindeki sorunların incelenmesi için İnceleme ve Araştırma komisyonunun Mahalledeki son durumla ilgili bir rapor hazırlamaları” ile ilgili  İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

8-Meclis Üyelerinden, Nezire BARAN ve Abdulkadir ANAR imzalı “Belediyemiz tarafından 2015 yılında yapılan nakdi yardımların araştırılıp incelenmesi ”ne ilişkin Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

9-Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Yeniköy Mahallesinde oturan kadınların sorunlarının araştırılması ”na ilişkin Kadın Sorunlarını Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

10-Meclis Üyelerinden, Naşide TOPRAK ve Halime BAYRAM imzalı “Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görev yapan personellerin sorunlarının incelenip  araştırılması ”na ilişkin Halkla İlişkiler  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

11-Meclis Üyelerinden, Şenay PEKTAŞ ve Ramazan ÖZÇELİK imzalı “Belediyemiz Süper Amatör Lig Futbol takımının çalışmalarının incelenip araştırılması”na ilişkin  Gençlik ve Spor   Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

12-Meclis Üyelerinden, Sedat GÜLTEKİN imzalı “Belediyemiz bünyesindeki Spor Takımlarının giderlerinin araştırılıp incelenmesi”ne ait Gençlik ve Spor   Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

13-Meclis Üyelerinden, Kesuman TAŞLI ve Ramazan ÖZÇELİK imzalı “Belediyemiz Yeniköy  Mahallesinde yaşayan kadınların sorunlarının  arştırılması” ne ilişkin  Kadın-Erkek Eşitlik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

14-Meclis Üyelerinden, Cebrail KURT ve İzzet ASLANLI imzalı “Belediyemizde çalışan personellerin eğitim seviyelerinin araştırılıp incelenmesini ”ne ilişkin Eğitim ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi. 

\r\n

 

\r\n

15-Meclis Üyelerinden, Selma SÜRER ve Şenay PEKTAŞ imzalı “Belediyemiz Mevlana  Halit Mahalle Evinde yapılan kültürel faaliyetlerinin araştırılıp incelenmesi ” ilişkin  Kültür Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi. 

\r\n

 

\r\n

16-Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 26/04/2016 tarih ve 28 sayıl1ı ”Yetki Verilmesi”ne  ait yazının  görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

17-Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün  26/04/2016 tarih ve 29 sayıl1ı ”Kiralama”ya  ait yazılarının  görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

18-Kültür  ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 25/04/2016 tarih ve 195 sayıl1ı ”Protokol İptali”ne  ait yazılarının görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

19-İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 26/04/2016 tarih ve 241 sayılı” Yönetmelik“ e  ait  yazı ve eklerinin  görüşülmesi.

\r\n

        

\r\n

 

\r\n

Dilek  ve  temenniler                                                                             

\r\n

Kapanış                                                                                                      

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

Birsen KAYA  AKAT

\r\n

  Belediye Başkanı   

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n