English Kurdi Türkçe
251 93 00

Bağlar Belediyesi Nisan 2016 Meclis Toplantı Gündemi

30.03.2016

T.C.
DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞININ
İ L A N I D I R

\r\n

Belediyemizin Nisan - 2016 Meclis Toplantısı, 04 Nisan 2016 Pazartesi günü saat: 10.00\'da Ana Hizmet Binamız Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olup, gündem maddelerinin ilişikte sunulduğu hususunu;
Bilgi ve gereğini arz/rica ederim.

\r\n

 

\r\n

Birsen KAYA AKAT
Belediye Başkanı

\r\n

 

\r\n

GÜNDEM : 04/04/2016
1-Meclis 1.Başkan Vekili Seçimi.
2-Meclis 2.Başkan Vekili Seçimi.
3-2 Adet Asil Divan Katip Üye Seçimi.
4-2 Adet Yedek Divan Katip Üye Seçimi.
5-3 Adet Daimi Encümen Seçimi.
6-3-İhtisas Komisyonlarının üye seçimi.
7-Meclis Üyelerinden, Abdulaziz DAYAN ve Nasir YENTAR imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Bağcılar Mahallesindeki yeni imar yollarının incelenip araştırılması ”na ait İmar ve Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

8- İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 26.01.2016 tarih ve 163 sayılı, Plan değişikliği UİP-1246,20 Plan İşlem Numaralı, 173 ada 5, 6, 7 ve 8 nolu parsele ait 1/1000 “Ölçekli İmar Plan Değişikliği” ne ait İmar ve Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

9-Meclis Üyelerinden, Kesuman TAŞLI ve Rıfat TURFAN imzalı “Belediyemiz sınırlarındaki Mevlana Halit ve Selahattin Eyyubi Mahallelerinde bulunan okul kantinlerinin araştırılıp incelenmesi”ne ilişkin Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

10-Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ ve Ayfer ÖZSOY imzalı “Belediyemiz Fatih ve Körhat Mahallelerindeki cadde ve sokaklardaki çalışmaların araştırılıp incelenmesi”ne ilişkin İnceleme ve Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

11-Meclis Üyelerinden, Ali Serdar TUNCER, Metin BALKAYA, Sedat GÜLTEKİN ve Fehmi DEMİR imzalı “Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan Yeni Hal’in fiziki yapısı ve peyzaj düzenlemesinin incelenmesi ve araştırılması” na ilişkin İnceleme ve Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

12- Meclis Üyelerinden, Nezire BARAN ve Abdulkadir ANAR imzalı “Belediyemiz 2015 yılında tahsil edilen vergilerin incelenip araştırılması”na ilişkin Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

13-Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ ve Yüksel ALMAS imzalı “Sur ilçesinden gelen kadınların sorunlarının incelenip araştırılması ”na ilişkin Kadın Sorunlarını Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

14-Meclis Üyelerinden, Kesuman TAŞLI ve Ramazan ÖZÇELİK imzalı “Belediyemiz Yeniköy Mahallesinde yaşayan kadınların sorunlarının arştırılması” ne ilişkin Kadın-Erkek Eşitlik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

15-Meclis Üyelerinden, Cebrail KURT ve İzzet ASLANLI imzalı “Belediyemiz 5 Nisan Mahallesinde bulunan Gençlik Kütüphanesindeki çalışmaların incelenip araştırılması”na ilişkin Eğitim ve Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.
16-Meclis Üyelerinden, Naşide TOPRAK ve Halime BAYRAM imzalı “Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görev yapan personellerin sorunlarının incelenip araştırılması ”na ilişkin Halkla İlişkiler Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.
17-Meclis Üyelerinden, Şenay PEKTAŞ ve Ramazan ÖZÇELİK imzalı “Belediyemiz bünyesinde bulunan Bölgesel Erkek Basketbol takımının çalışmalarının incelenmesi”ne ilişkin Gençlik ve Spor Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

18- Meclis Üyelerinden, Selma SÜRER ve Şenay PEKTAŞ imzalı “Belediyemiz Mevlana Halit Mahalle Evinde yapılan kültürel faaliyetlerinin araştırılıp incelenmesi ” ilişkin Kültür Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

19-Denetim Komisyonunun hazırlamış olduğu raporun Meclisin bilgisine sunulması.

\r\n

20-2015 yılına ait faaliyet raporunun görüşülmesi.

\r\n

21-Mali Hizmetler Müdürlüğünün 23.03.2016 tarih ve 154 sayıl1ı ”Mali Hizmetler Müdürlüğü İç Kontrol Alt Birimi Oluşturma ve Çalışma Yönetmeliğinin düzenlenmesi”ne ait yazılarının görüşülmesi.

\r\n

Dilek ve temenniler

\r\n

Kapanış

\r\n

Birsen KAYA AKAT
Belediye Başkanı