T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞININ İ L A N I D I R

3.07.2015

Sayı       : M.21.6.BAG.0.10-2/                                                                                  30.06.2015                                                                                                  Konu     : Meclis Çalışması

Belediyemizin Temmuz-2015 Meclis Toplantısı, 06 Temmuz 2015 Pazartesi günü saat: 10.00\'da Ana Hizmet Binamız Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olup, gündem maddelerinin ilişikte sunulduğu hususunu;

Belediye  Başkanı

30/06/2015 Düzenleyen N.KILIÇ

30/06/2015 Yazı işl. Müd.V.V.EĞE

GÜNDEM                 :                                                                                                06/07/2015

Açılış Konuşması

1-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 08.05.2015 tarih ve  748 sayılı, 7034,1 Plan İşlem Numaralı, 975  ada, 339  no’lu Parsel ile ilgili “Plan Değişikliği ” konulu   İmar ve Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

2-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 21.05.2015 tarih ve  819 sayılı, 1246,6 Plan İşlem Numaralı, 4443  ada, 1 no’lu Parsel ile ilgili “Plan Değişikliği ” konulu   İmar ve Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

3-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 22.05.2015 tarih ve  829 sayılı, 1246,7 Plan İşlem Numaralı,  4209  ada, 6 no’lu Parsel ile ilgili “Plan Değişikliği ” konulu   İmar ve Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

4- Meclis Üyelerinden, Cibrail KURT ve  Nevriye ÇUR imzalı “Belediyemiz  sınırları içinde oturan, Irak ve Suriye’den gelen  savaş mağduru ailelerin çocuklarına verilen eğitimin incelenip araştırılması ”na ait Eğitim ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

5-Meclis Üyelerinden, Metin ARSLANBOĞAN ve Kesuman TAŞLI imzalı “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü emrinde çalışan kadınların sorunlarının incelenip araştırılması” na ilişkin Kadın-Erkek Eşitlik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

6-Meclis Üyelerinden, Selma SÜRER ve İzzet ASLANLI imzalı “Belediyemiz Bağcılar Mahallesinde bulunan Yeni hal 2. Caddesinin isminin değiştirilmesi” ne ilişkin  Kültür Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

7-Meclis Üyelerinden, Selma SÜRER ve Yüksel ALMAS imzalı “Belediyemiz  temizlik alanında çalışan kadınların sorunlarının araştırılıp incelenmesi” ne  ilişkin Kadın Sorunlarını Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

8-Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ ve Ayfer ÖZSOY imzalı “Belediyemiz  Zabıta Müdürlüğü emrinde görev yapan yardımcı Zabıta hizmet alımı personellerin sorunlarının  araştırılıp incelenmesi” ne ilişkin İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

9-Meclis Üyelerinden, Abdulaziz YİĞİT ve  Kesuman TAŞLI imzalı “Belediyemiz Sento Caddesi üzeri Kuruçeşme civarındaki kaldırım işgallerinin  denetlenmesi” ne  ilişkin Çevre ve  Sağlık   Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

10-Meclis Üyelerinden, Nezire BARAN ve Abdulkadir ANAR imzalı “Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne 2014 yılında ayrılan Bütçe Harcama Kalemlerinin incelenip araştırılması ”na ilişkin Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

11-Meclis Üyelerinden, Naşide TOPRAK ve Adnan AKGÜN imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Yunus  Emre  Mahallesindeki vatandaşların sorunlarının dinlenilmesi ”ne

ilişkin Halkla İlişkiler  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

12-Meclis Üyelerinden, Şenay PEKTAŞ ve Ramazan ÖZÇELİK  imzalı “Belediyemiz 2014-2015 Amatör Futbol takımımızın bir yılık sezonunun  incelenip araştırılması ”na ait  Gençlik ve Spor   Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

13-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 18.06.2015 tarih ve 964 sayılı, 2153,1 Plan İşlem Numaralı,“Gömmetaş  Kavşağı İmar Plan Değişikliği” ne ait yazı ve eklerinin görüşülmesi.

14-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 26.06.2015 tarih ve 829 sayılı, 1246,8 Plan İşlem Numaralı, 1374  ada, 1 no’lu Parsele ait 1/1000 “Ölçekli İmar Plan Değişikliği” ne ait yazı ve eklerinin görüşülmesi.

Dilek  ve  temenniler                                                                               Birsen KAYA AKAT

Kapanış                                                                                                       Belediye  Başkanı